Blog

CA

CA A-kasse er åben for alle
CA A-kasse er en tværfaglig og landsdækkende a-kasse med mere end 32.500 medlemmer. Næsten alle CA A-kasses medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked, og har en erhvervsøkonomisk uddannelse, men alle kan blive medlemmer af CA, både lønmodtagere og selvstændige.

CA A-kasse her et billigt kontingent og mange ekstra tilbud
CA A-kasse er et rigtig godt tilbud. Kontingentet er lavt, og man får en lang række gratis tilbud, som man ikke ser hos andre a-kasser. Når man har trukket kontingentet fra i skat, ender man med at betale 267 kr. om måneden.

** Få juridisk rådgivning for kun 50,00 Kr. ekstra per mdr. med CA Advokathjælp. CA Advokathjælp er for dig, som udover a-kassen kun efterspørger juridisk tryghed omkring dit ansættelsesforhold.

Mange medlemmer er beskæftiget indenfor økonomi og business
CA A-kasse hed tidligere Civiløkonomernes a-kasse, og 90 pct. af medlemmerne arbejder indenfor business, ledelse, marketing, salg og økonomi. Hvis du er beskæftiget indenfor disse arbejdsområder har du derfor rig mulighed for at styrke dit netværk og få faglig inspiration igennem CA.

Du kan tage kompetencegivende kurser gratis hos CA også selvom du er i arbejde
Når du er medlem af CA har du mulighed for at benytte CA’s tilbud for karriererådgivning, coaching og andre kurser, som kan hjælpe medlemmerne videre i karrieren – tilbud som du også kan benytte, mens du er i arbejde.

Listen af gratis kurser er lang
Listen af gratis tilbud er lang og omfatter bl.a. kurser i håndtering af stress, præsentationsteknik, konfliktløsning og personlig udvikling. Med i posen får du også gratis karriererådgivning og coaching samt personlighedstests.

Mange penge at spare
Skulle du selv ud og købe den slags kurser, som du får gratis hos CA, vil f.eks. coaching nemt købe kr. 1.250,- pr. time, så du kan spare rigtigt mange penge på at benytte dig af de gratis og meget kompetencegivende kursustilbud hos CA. Som medlem hos CA får du også rabatter på bl.a. forsikringer, som CA har forhandlet.

Du kan tegne tillægsforsikring
CA tilbyder også en god mulighed for at tegne tillægsforsikring, så du får endnu flere penge udbetalt, hvis du skulle blive arbejdsløs.

Høj medlemstilfredshed hos CA
CA scorer højt på medlemstilfredshed. 86 pct. af medlemmerne erklærede sig tilfredse med CA A-kasse i Arbejdsdirektoratets undersøgelse fra 2007. Dette gør A-kassen til et meget populært valg.

CA klarer skiftet fra en anden A-kasse for dig
På CA’s hjemmeside kan du nemt melde dig ind online, og det er ingen hindring, at du er medlem af en anden A-kasse, da CA kan klare alt det praktiske for dig i forbindelse med et skifte fra en anden A-kasse.

Husk at CA A-kasse er åben for alle og enhver, så hvis de mange tilbud virker attraktive for dig, så giver det god mening at vælge CA A-kasse uanset dit fag. CA har kontorer i København og Århus, men har også konsulenter der rejser rundt og giver individuel rådgivning.

>> Meld dig ind hos CA her

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

4 svar til “CA”

By Henrik - 8 september 2009

CA er ikke de billigste, men jeg har nu været godt tilfreds alligevel. Jeg var på et gratis kursus i stresshåndtering igennem CA, og det har hjulpet mig en del.

By Ditte88 - 29 juni 2010

CA A-kasse er en af de A-kasser hvor tilfredsheden er helt i top med 78 point ifølge arbejdsdirektoratets sidste undersøgelse fra november 2009. Det er kun Min A-kasse (tidligere STA A-kasse) der har en smule højere tilfreds med 79 point i samme undersøgelse.

By L M - 16 juli 2010

CA a-kasse er åben for selvstændige, det er vist kun Ase der også er det?

By PJK - 19 juli 2011

Jeg har været godt tilfreds med CA a-kasse – lige indtil jeg blev ledig og rent faktisk skulle gøre brug af deres administration.

NORMALT plejer jeg ikke at svine folk eller institutioner til i offentligt forum, men min tolerancegrænse er nået. Hvis du overvejer at skifte til CA a-kasse, vil jeg på det kraftigste fraråde dig. Hvis/når CA mangler noget dokumentation fra medlemmet for at udbetale dagpengene, venter de til medlemmet selv finder ud af, at pengene ikke kommet ind på kontoen, og kontakter dem for at spørge, hvad der er gået galt. Feriedagpengeudbetaling er en joke for andet år i træk. Enten er det deres systems fejl, eller så er der måneformørkelse eller andre “troværdige” undskyldninger. Efter flere rykkere får jeg et ubehøvlet og barnligt svar tilbage, og behandles desuden som en nødvendig onde. Da jeg endelig får nok, og vil overflyttes til en anden a-kasse, lover de at sende de først den nødvendige dokumentation videre til den nye a-kasse, EFTER man selv har ringet og spurgt, om det er blevet gjort – jeg venter stadig på, at dette bliver gjort, selvom jeg har nu ringet og sendt rykker siden den 20. juni 2011.

For overhovedet at få ens sag behandlet skal man åbenbart have kontakt til direktøren, da den menige medarbejder åbenbart ikke er i stand til at behandle sagen, og behandle kunden/medlemmet som et menneske. Ærgerligt.

Leave a Comment