Blog

Home/A-kasser/Det Faglige Hus

Det Faglige Hus

Fordele ved Det Faglige Hus
Som medlem i Det Faglige Hus får du ikke kun en billig A-kasse og fagforening, du får også en række medlemstilbud, som rabat på forsikringer samt booke et af Det Faglige Hus’ mange ferieboliger i enten Danmark eller udlandet.

I Det Faglige Hus er der ca. 280 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører dit arbejde fra kontorer i hele Danmark

Godt tilbud lige nu
Meld dig ind i fagforening og a-kasse og få de 3 første måneder i fagforeningen gratis.

Det Faglige Hus
Det faglige hus er en sammenslutning af tre fagforeninger og en a-kasse samt en forening for selvstændige.

Fordele hos Det Faglige Hus

• billigste samlede løsning på fagforening og a-kasse for alle, uanset hvilket job man har.
• lange åbningstider
• landsdækkende service
• tværfaglig fagforening og a-kasse
• få hjælp fra specialister både, advokater, jurister, socialrådgivere og uddannede sagsbehandlere
• medlemstilbud på forsikringer, feriehuse, medlemsblad og hvervegaver
• er politisk neutral

Andre fordele
Som medlem af Det Faglige Hus får du også magasinet Medlemsnyt fire gange om året, hvor du kan læse om aktuelle emner indenfor arbejdsret og a-kasselovgivningen samt om de gældende medlemstilbud. Herudover udsender vi hver måned vores nyhedsmail Aktuelt til dig, såfremt du har oplyst os om din e-mailadresse.

>> Meld dig ind hos Det Faglige Hus her

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

8 svar til “Det Faglige Hus”

By Madsen - 29 august 2009

Jeg har meldt mig ind hos Det Faglige Hus. Man finder ikke en billigere løsning, hvis man både vil være i a-kasse og fagforening. Jeg har før haft nogle elendige chefer, så jeg vil være sikkert på, at jeg kan få gratis juridisk rådgivning.

By Line Nørregaard - 4 november 2009

Jeg har været medlem af Det Faglige Hus i lidt over et år nu og har været rigtig glad for deres support i en sag om manglende feriepenge med min tidligere arbejdsgiver. De har min anbefaling.

By Jesper Janzen - 8 februar 2010

Har lige skiftet fagforening til Det Faglige Hus og jeg sparer over 5.000 Kr. årligt sammenlignet med min gamle såkaldte billige fagforening.

By Henrik Lund - 12 maj 2010

Har været medlem i 4 år og nu hvor jeg er ledig, har der ikke været andet end problemer, en siger en ting og en anden siger noget andet.

By Lars N - 16 august 2010

Er der nogen der har negative erfaringer med Det Faglige Hus? Prisen virker jo ret god.

By Bo - 7 april 2011

Til Henrik Lund

Efter jeg blev ledig har der ikke været andet end problemer med Den Kristelige Fagbevægelse. Nu skifter jeg så snart jeg har sat min finger på en nu fagforening at være medlem af.

I Krifa tænker de ikke i de store baner. Det er blot en pengemaskine og propagandavirksomhed, der har Danmarks største reklamebudget og en af de største administrationer.

By Søren - 18 maj 2011

Er i øjeblikket medlem af Krifa, og kan kun være 100 procent enig med Bo.

By Jørgen - 19 januar 2012

Har i dag talt med et medlem af Krifa, der var stærk utilfreds med foreningens hjælp, eller mangel på sammen, i forbindelse med de obligatoriske rådighedssamtaler, hvor der absolut ingen hjælp var at hente.
Krifa kan hurtig blive et meget dyrt bekendskab.
Jeg foretrækker personlig at være medlem af en fagforening, hvor man kan få hjælp og ordentlig vejledning, selv om prisen er lidt højere. Husk på, at prisen for A-kassen er ens uanset hvilken fagforening, der administrerer din indbetaling.

Leave a Comment