Blog

Home/A-kasser/Frie Funktionærer

Frie Funktionærer

Frie Funktionærer har en af de billigste A-kasser på markedet
Frie Funktionærer er en tværfaglig fagforening for lønmodtagere, der har en af de billigste A-kasser i vores oversigt samt en billig fagforening. Dermed beviser Frie Funktionærer, at det ikke behøver at være dyrt at være i en A-kasse.

Frie Funktionærer er åben for alle lønmodtagere
Frie Funktionærer er dermed en af de mest attraktive A-kasser og fagforening i Danmark for dig, der gerne vil have et lavt månedskontingent, og Frie Funktionærer er åben for alle lønmodtager uanset din uddannelse eller arbejdsområde.

Stor tilfredshed i frie Funktionærer
A-kassen har i maj 2010 hele 28.500 medlemmer, og medlemmernes tilfredshed med A-kassen hos de Frie Funktionærer i Arbejdsdirektoratets uafhængige undersøgelse fra november 2009 oppe på 72 point, hvilket placerer Frie Funktionærer i den bedste tredjedel blandt testens 30 danske A-Kasser.

Den menneskelige opbakning fra min sagsbehandler var langt højere end man kunne forvente.
Lægesekretær, Dorte Bach, Vedbæk

Lønsikring med op til 30.000 kr.
Udover at du kan sikre din løn i A-kassen, giver Frie Funktionærer dig også mulighed for at tegne en lønsikring på op til 30.000 kr., så du ikke kun modtager dagpengesatsen, hvis du bliver ledig.

Ingen partipolitik i Frie Funktionærer
Frie Funktionærer er politisk uafhængig, hvilket vil sige, at fagforeningen ikke støtter specifikke politiske partier, som nogle andre fagforeninger og A-kasser gør. Når du melder dig ind i Frie Funktionærer er du dermed sikker på, at dine penge ikke går til et politisk parti, som du ikke ville stemme på.

Du kan melde dig ind i Frie Funktionærer nemt og bekvemt online
Tilmelding til Frie Funktionærer kan ske online, og brugervenligheden på sitet er høj. Det er let at finde rundt på sitet, og der findes en lang række praktiske oplysninger omkring barsel, dagpenge og andre relevante regler. Man bør dog være opmærksom på, at man ikke kan blive medlem af Frie Funktionærer, hvis man driver selvstændig virksomhed.

Du bevarer hele din gamle anciennitet når du skifter til Frie Funktionærer
Hvis du er medlem af en anden A-kasse, kan man blive overflyttet til Frie Funktionærer og bevare alle dine medlemsrettigheder – herunder medlemsanciennitet og evt. efterlønsanciennitet – som man har erhvervet i en tidligere A-kasse.

Frie Funktionærer tilbyder gratis juridisk bistand og kurser
Frie Funktionærer tilbyder gratis juridisk bistand i forbindelse med dit ansættelsesforhold, og har også et stort udbud af gratis kurser, som du kan benytte dig af, hvis du bliver arbejdsløs. Herudover har Frie Funktionærer specielle medlemstilbud, der er en bred vifte lige fra billigere forsikringer til tilbud om teater billeter.

Vi kan varmt anbefale Frie funktionærer, som din nye billige fagforening og/eller A-kasse.

>> Meld dig ind hos Frie Funktionærer her

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

8 svar til “Frie Funktionærer”

By Ove J - 27 august 2009

Jeg meldte mig ind i a-kassen hos Frie Funktionærer for halvandet års tid siden, sådan set kun fordi de var de billigste jeg kunne finde på markedet. Jeg blev fyret fra fabrikken for 4 måneder siden, så jeg er sgu glad for, at jeg fik meldt mig ind i tide.

By Linda - 31 august 2009

Jeg kan godt lide, at de er billige, der er ingen grund til at betale for meget. Jeg tror man får ca. det samme ved de fleste a-kasser.

By Jan Poulsen - 24 september 2009

Jeg havde et problem med min tidligere arbejdsgiver i forbindelse med løn i opsigelsesperioden, der var Frie Funktionærer hurtige på bolden, så jeg har været fuldt tilfreds med mit medlemsskab hos dem.

By Jesper - 6 januar 2010

Synes at Frie Funktionærer gør det ret godt, har ihvertifald ikke haft nogle problemer da jeg havde brug for dagpenge gennem deres A-kasse.

By Helle Simonsen Hertz - 16 februar 2010

Hej,

Vil lige fortælle hvor glad jeg er for mit skift til Frie Funktionærer. Udover at jeg sparer ca. 3.000 kr. om året ift. min tidligere fagforening og A-kasse, så har jeg oplevet virkelig god service og mennesker med store hjerter hos de Frie Funktionærer.

By EB Hansen - 16 august 2010

FF er en gul fagforening?

By Noller78 - 31 august 2010

EB Hansen, ja Frie Funktionærer er en gul fagforening som som rekrutterer medlemmer i åben konkurrence med allerede etablerede fagforeninger på disses områder, oftest til en markant lavere pris og uden at yde økonomisk støtte til politiske partier. Se også denne artikel http://www.billige-fagforeninger.dk/artikler/hvad-er-gule-fagforeninger/

By Tonny - 23 marts 2011

Ja det er en billig og tværfaglig fagforening, men den er ikke mere tværfaglig end at det kun er de månedslønnede som kan blive dækket af deres tilbud om Flexsikring.

Det er jo meget fint man tilbyder dette , men så har man i hvertflad ikke lige vilkår og tilbud som medlemmer!! Hvorfor så betale det samme som de månedslønnede? Man burde kunne tilbyde det samme til de timelønnede også.
Men udover dette store minus så har jeg været tilfreds med FF.

Leave a Comment