Blog

CA

CA A-kasse er åben for alle
CA A-kasse er en tværfaglig og landsdækkende a-kasse med mere end 32.500 medlemmer. Næsten alle CA A-kasses medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked, og har en erhvervsøkonomisk uddannelse, men alle kan blive medlemmer af CA, både lønmodtagere og selvstændige.

CA A-kasse her et billigt kontingent og mange ekstra tilbud
CA A-kasse er et rigtig godt tilbud. Kontingentet er lavt, og man får en lang række gratis tilbud, som man ikke ser hos andre a-kasser. Når man har trukket kontingentet fra i skat, ender man med at betale 267 kr. om måneden.

** Få juridisk rådgivning for kun 50,00 Kr. ekstra per mdr. med CA Advokathjælp. CA Advokathjælp er for dig, som udover a-kassen kun efterspørger juridisk tryghed omkring dit ansættelsesforhold.

Mange medlemmer er beskæftiget indenfor økonomi og business
CA A-kasse hed tidligere Civiløkonomernes a-kasse, og 90 pct. af medlemmerne arbejder indenfor business, ledelse, marketing, salg og økonomi. Hvis du er beskæftiget indenfor disse arbejdsområder har du derfor rig mulighed for at styrke dit netværk og få faglig inspiration igennem CA.

Du kan tage kompetencegivende kurser gratis hos CA også selvom du er i arbejde
Når du er medlem af CA har du mulighed for at benytte CA’s tilbud for karriererådgivning, coaching og andre kurser, som kan hjælpe medlemmerne videre i karrieren – tilbud som du også kan benytte, mens du er i arbejde.

Listen af gratis kurser er lang
Listen af gratis tilbud er lang og omfatter bl.a. kurser i håndtering af stress, præsentationsteknik, konfliktløsning og personlig udvikling. Med i posen får du også gratis karriererådgivning og coaching samt personlighedstests.

Mange penge at spare
Skulle du selv ud og købe den slags kurser, som du får gratis hos CA, vil f.eks. coaching nemt købe kr. 1.250,- pr. time, så du kan spare rigtigt mange penge på at benytte dig af de gratis og meget kompetencegivende kursustilbud hos CA. Som medlem hos CA får du også rabatter på bl.a. forsikringer, som CA har forhandlet.

Du kan tegne tillægsforsikring
CA tilbyder også en god mulighed for at tegne tillægsforsikring, så du får endnu flere penge udbetalt, hvis du skulle blive arbejdsløs.

Høj medlemstilfredshed hos CA
CA scorer højt på medlemstilfredshed. 86 pct. af medlemmerne erklærede sig tilfredse med CA A-kasse i Arbejdsdirektoratets undersøgelse fra 2007. Dette gør A-kassen til et meget populært valg.

CA klarer skiftet fra en anden A-kasse for dig
På CA’s hjemmeside kan du nemt melde dig ind online, og det er ingen hindring, at du er medlem af en anden A-kasse, da CA kan klare alt det praktiske for dig i forbindelse med et skifte fra en anden A-kasse.

Husk at CA A-kasse er åben for alle og enhver, så hvis de mange tilbud virker attraktive for dig, så giver det god mening at vælge CA A-kasse uanset dit fag. CA har kontorer i København og Århus, men har også konsulenter der rejser rundt og giver individuel rådgivning.

>> Meld dig ind hos CA her

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet