Krifa - kristelig fagforening

Hjem/Råd og tips/Krifa – kristelig fagforening

Krifa - kristelig fagforening og A-kasse
Fakta om Kristelig Fagbevægelse (Krifa)
Kristelig Fagbevægelse består af to foreninger henholdsvis Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Kristelig Fagbevægelse (forkortet Krifa) er en samlet betegnelse for Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse.

Kristelig A-kasse
Kristelig Fagbevægelse (Krifa) er både tværfaglig og tværpolitisk og er åben for både lønmodtagere og selvstændige og har ca. 180.000 medlemmer.

Bliv medlem af Krifa her

Kristelig Fagforening
Krifa’s fagforening har har ca. 110.000 kunder, hvor fokus for fagforeninger er at varetage lønmodtagernes interesser på arbejdsmarkedet ved at forhandle overenskomster, føre faglige sager samt give råd og vejledning.

Er Krifa for dyr?
Du kan melde dig ind i Krifa a-kasse for 421 Kr. pr mdr. og i Krifa’s fagforening for 155 Kr. pr mdr – eller både a-kasse og fagforening for samlet for 576 kr. pr måned. Sammenligner du med de øvrige a-kasser og fagforeninger vi har testet – er der penge at spare:

Billigste A-kasse sammenlignet med Krifa
Billigste A-kasse i vores test Frie Funktionærerer koster 397 Kr. pr mdr. – du sparer 288 Kr. om året ved at være medlem af Frie Funktonærer – læs mere her

Billigste fagforening sammenlignet med Krifa
Billigste fagforening i vores test er Det Faglige Hus som koster 69 Kr. pr mdr. mod Krifa’s 155 kr. pr mdr – du sparer 1.032 Kr. om året ved at være medlem af Det Faglige Hus – læse mere here

Bliv medlem af Krifa her

>> Se priser på A-kasser og fagforeninger