Billigeste A-kasse + Fagforening

Hjem/Billigeste A-kasse + Fagforening

Lederne - Billigste a-kasse og fagforeningeLederne – billigste A-kasse og Fagforening

Hvis du både vil være medlem af en a-kasse og en fagforening (organistaion) samlet samme sted, så er Lederne billigst på det samlede kontingent med kun 509 kr./mdr. for både A-kasse og organisation.

Du er måske ikke leder (endnu) – derfor kan du sagtens blive medlem af Lederne, der samlet har den billigste kontigent på A-kasse og fagforening eller organisation som Lederne kalder det.

Medlemmer af Lederne sparer i snit 3.681 kr. om året sammenlignet med andre a-kasser og fagforeninger. Udover den lave pris er hele dit organisationskontingent fradragsberettiget.

Ledernes a-kasse og fagforening er åben for alle, så du kan altid blive medlem. Lederne har over 92.000 medlemmer på landsplan.

Bliv medlem af Lederne nu

Ledernes A-kasse og Organisation
Ledernes er særligt relevant for dig som er funktionær, leder, betoret medarbejder eller har ambitioner om at blive leder senere. Som medlem i Lederne har du adgang til videnbaser med alle former for ledelsesteori.

  • Laveste kontingent for a-kasse og fagforening samlet
  • Medlemsfordele som rabat på forsikringer, kurser og fagbøger
  • Uafhængig af politiske organisationer og partier
  • Lokale afdelinger, som afholder netværksaftener
  • Kan rådgive dig i din karriere som leder eller jagten på at blive leder
  • Rabat på forsikringer ved Gjensidige (30 pct.)

Ledernes tilbyder dig rådgivning ved kontraktforhandlinger, afskedigelser, lederuddannelse, arbejdsløshedsforsikring, lederudvikling samt karriererådgivning, juridisk bistand eller sparring i lederrollen.

Bliv medlem af Lederne nu